Isofix fästen

isofix fästen

ISOfix är ett system som är framtaget för montering av bilbarnstolar. Systemet består av två metall fästen placerade i mellanrummet mellan rygg och säte. Bilbarnstolar med ISOfix-fästen har två ISOfix-armar som sluter sig runt fästena i bilen. Bilbarnstolen har oftast även en tredje stödpunkt i form av ett stödben som lutar mot. Vill du spara pengar? Jämför priser och läs recensioner på Tillbehör Bilbarnstolar. Vi hjälper dig att hitta rätt isofix fästen Tillbehör Bilbarnstol och göra ett billigt & tryggt köp ✓ Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något går fel. Välkommen till PriceRunner! ISOFIX-fästena i bilar består av två fästpinnar, placerade strax bakom delningen mellan stolsdynan och ryggstödet. ISOFIX-fästena på bilbarnstolar består av en låsmekanism som passar fästpunkterna i bilen. Krav finns för att man tydligt ska kunna se när låsningen är korrekt, till exempel genom färgskiftning till grönt och ett.

Isofix fästen - Last Stand

För in bakkanten på golvmattan under golvstödet. Tror du att Isofix-fästen är framtidens lösning? Öppna önskelistan och tryck på knappen "Dela". Måttet mellan hålen är C-C mm. För in fästet under isolermattan och för upp byglarna i slitsarna i isolermattan. Dra loss bakkanten på golvmattan från golvstödet. Kraven som ställs på säkerhetsprodukter är ganska hårda enligt regelverket ECE R isofix fästen

Isofix fästen -

Placera ryggstödet bakom framstolens ryggstöd. Lyft upp ryggstödets fria ände och dra loss det från det högra. Samma fästen till volvo v50 - tillverkade av ford. Hämtad från " https: Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt.

Share your thoughts

0 Replies to “Isofix fästen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *