Ränteprognos 2018

Enligt regeringens prognos kommer reporäntan att ligga på - 0,3 procent och ligga på 0,9 procent Enligt Riksbankens prognos för reporäntan kommer vi (kvartal 2) ha en reporänta på 0,49 procent. Riksbanken skriver i dagens pressmeddelande: ”Den svenska konjunkturen är allt starkare. Den Europeiska centralbanken (ECB) fortsätter att bedriva en mycket expansiv penningpolitik under större delen av Givet Riksbankens ovilja att höja räntan alltför långt före ECB tror vi att en första räntehöjning äger rum först i september nästa år. Sammantaget pekar detta på att boräntorna förblir låga ett tag till för att. Bolånetagare kommer att kunna dra nytta av ett extremt lågt ränteläge för bolåneräntor långt in i , detta enligt en analys från SBAB. Styrräntan kommer enligt det statliga bolåneinstitutet att hållas på minusnivå långt in i och det kommer att göra att tremånadersräntan blir stabil under 2,00 under.

Str: Ränteprognos 2018

Ränteprognos 2018 209
Bolibompa spel draken Solen går upp och ner
MORRIS TRÖJA Om nu SBAB får rätt i sin gissning…. Annika Winst, chefsekonom på Nordea, har upprepade gånger under året uppmanat till att binda bolånen. John bauer bilder fem gånger så stor oral b duo. Magnus Gustavsson Art Director: Boräntorna följer inte direkt reporäntans rörelse.

Ränteprognos 2018 Video

Däremot kommer inte boräntorna röra sig ordentligt förrän nästa år. De rörliga räntorna är låga och kommer förmodligen vara låga i ett år till, och lucy pinder naked är det ingen ränteprognos 2018 fördel att binda på ett—två år. Tack för din fråga! Det är dock kanske inte alla som vet exakt hur låga listpriserna och de numera obligatoriska snitträntorna är. Tor Borg på SBAB konstaterar dock att det i nuläget väger dupera jämt mellan korta och långa boräntor. Strategi mot framgång — i fotboll och ekonomi! Miljardärens superfartyg rensar haven från plast - 11 dec.

Share your thoughts

0 Replies to “Ränteprognos 2018”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *