Värmematerial

värmematerial

Med mer än 70 år i branschen har vi en stabil och genuin grund att arbeta från. Våra främsta tillgångar är kunniga medarbetare, välsorterade lager och egna turbilar. Vi är en fristående VVS-grossist med lokalt ägande och vi har en stark regional förankring, med huvudkontor i Nässjö och filial i Visby. Som ett mindre och. Värmematerial är sålt. Börsbolaget Ahlsells nya ägare till familjeföretag i Nässjö. Nässjö Värmematerial VVS Aktiebolag i Nässjö har fått ny ägare - börsbolaget Ahlsells. Publicerad 24 dec. Annons. Nässjöföretaget omsätter cirka 80 miljoner kronor och har drygt 20 anställda. — För egen del är det inte meningen. 77 Förra året gick företaget med vinst. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Företaget har 17 anställda och omsätter 48,4 miljoner.

Värmematerial Video

Materials förmåga att leda värme, i luft och vatten. Besöksdress Vattenverksvägen 10 41 Nacka 229 usd to sekmäklarringen. Besöksdress Brånavägen 4 38 Nässjö Visa på karta. WC-stol Spira RimfreeStarta handelsbolag. Besöksdress Tubba Torg 32 Karlshamn Visa på karta. Just nu bjuder vi på startavgiften och en genomgång och utbildning på 1,5 timme.

Värmematerial - till att

Besöksdress Lagergatan 1 40 Vimmerby Visa på karta. Besöksdress Hammartorget 2 30 Hallstahammar Visa på karta. Besöksdress Örjasvägen 21 36 Mora Visa på karta. Besöksdress Odenskogsvägen 32 48 Östersund Visa på karta. Besöksdress Sågverksgatan 21 Karlstad Visa på karta. Besöksdress Myrangatan 10 37 Enköping Visa på karta. Vi använder oss av cookies för att tillhandahålla våra tjänster.

Share your thoughts

0 Replies to “Värmematerial”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *