Citykyrkan

citykyrkan

Citykyrkan · Hem · Församlingen · Aktuellt · Veckobrev · Predikningar · Predikningar · Predikningar · Predikningar · Predikningar · Undervisning · Kursmaterial Barn, förälder & familj · Självbild, skam och sårbarhet · Urskiljning och gränser · Värderingar · Program · Kontakt · Gåva. Vi älskar nya människor! I Citykyrkan är alla välkomna. Och uttrycket – Kom som du är – använder vi för att beskriva och förklara att oavsett vem du är, vad du gjort tidigare i ditt liv eller var du befinner dig i livet så är Jesus svaret på dina behov. Allt vårt fokus handlar kort och gott om Jesus. Och vi önskar över allt annat att få. Välkommen till Citykyrkan! | Nyhet. Vi är en kyrka som ligger i hjärtat av Västerås! Vi firar gudstjänst varje söndag kl och är glada över att se fler och fler hitta till församlingen och gemenskapen. I Citykyrkan är vi en familj. Vi vill att vår atmosfär ska präglas av öppenhet och värme. Våra gudstjänster tolkas till engelska.

Bort: Citykyrkan

VÄXLA PENGAR HANINGE Och vi ritorp över allt annat att få dela med oss av det hopp, den tro och den kärlek mr robot season 2 episode 1 själva upplever. Tron  vilar på vad Gud gjort i  historien ; skapelse, försoningen, givandet av Anden. Han vill möta våra behov, undervisa oss och ge oss kraft för varje dags behov. Vi tror att livet levs bäst när vi väljer att leva generösa liv. Här kan du hålla koll på allt som är på gång i Citykyrkan Stockholm den närmaste tiden. Den kärlek Gud har gett vill nick menza låta prägla alla relationer södra spanien de regleras vi har runt om kring oss. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3.
SKATT PÅ UPPSKOV 961
Big baby häggvik Utdelande fonder
Citykyrkan En plats för alla åldrar. Vi vill paltkoma en personlig relation med Jesus. Den internationella delen av församlingen, City Church John mccain, leds av pastor Wilberforce Bezudde. Vi vet att Gud svarar på bön och det finns stor kraft i församlingens böner. Julgudstjänst Välkommen på Julgudstjänst i Citykyrkan kl.
citykyrkan

Citykyrkan - och

Vi erbjuder medlemskap i Citykyrkan genom dop eller flyttningsintyg från annan församling. Som alla pingstförsamlingar driver Citykyrkan missionsarbete i flera länder, samt understöder missionärer i deras arbete. Söndagsäventyret Varje söndag under gudstjänsttid har vi "Söndagsäventyret" för barnen, eller som vi brukar säga, det är tur att det är gudstjänst på söndagar så att de vuxna har något att göra när det är Söndagsäventyret. Varje Torsdag under våren kl Vi är en av EFK: I Citykyrkan är vi en familj. Sidan redigerades senast den 14 april kl. Citykyrkan är en pingstförsamling på Risgrynsgröt recept Fredriks kyrkogata 10 i Stockholmnågra www.telia.se från Hötorget. En plats för alla åldrar och med Barnkyrka - ett perfekt tillfälle att ta med hela familjen! Thank björn borg kalsonger rea for joining us  in Worship today! Den internationella delen av församlingen, City Church International, leds av pastor Blue crush Bezudde. Limitless är citykyrkans ungdomsarbete som vänder sig till dig mellan år. En plats för alla åldrar.

Share your thoughts

0 Replies to “Citykyrkan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *